Rrugët e bardha të përjetësisë, Zana dhe Deda luajnë në parajsë

Të dy tashmë i takojnë përjetësisë. U larguan nga kjo botë duke lënë artin e tyre pas, si të vetmin testament artistik mes ne të gjallëve. Një testament me vlera dhe me kujtime të jashtëzakonshme, prej atyre që nuk shuhen dhe nuk harrohen.

Elida Cangonji iku me herët, më pas edhe Rikard Ljarja! Së mu ndja e pashërueshme u tregua e keqe me ta, para kohe ju mbylli sytë dhe i ndau nga publiku i dashur dhe planet e tyre artsistike. Humbje e madhe për të gjithë ne që jemi rritur me filmat e tyre.

Zana dhe Deda që ata i përjetësuan në artin e shtatë shqiptar, vijojnë të mrekullojnë me lojën e tyre, breza e breza shqiptarësh, duke u falur atyre shumë emocion artistik! I përjetshëm qoftë kujtimi i Lidës dhe Rikardit! Zana dhe Deda tani luajnë në parajsë. Pergatiti per Aktoret Shqiptare: Ilir Shyta

 

 

 

Editor

Read Previous

“U çmalla me Artan Minarrollin, më çoi në burg”, tregimi përlotës për regjisorin

Read Next

Na ishte njëherë Kinostudio… përralla pa fund të lumtur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *