Roza Anagnosti flet për dashurinë, fjalë zemra nga e ëmbla jonë

“Eshte një ndjenjë universale në çdo kohe e në çdo vend. Dashuria është paqe,është poezi,është fantazi, emocion,eshte perjetësi,është vazhdimesi e jetës, një ndjenjë që nuk shteron kurrë, një ndjenjë personale që përjetohet ndryshëm tek sejcili .

“Një ndjenjë jo fort lehtë e përshkrueshme dhe e paspiegueshme për atë çka ndodh që në fillimet e saj dritheruese , kur zemra regëtin si një zog , pafajesisht, bukurisht. E dashuria është e pamoshë . Ne portretin e sejcilit prej nesh, pra dhe tek unë, gjënden copeza të portretit të njeriut tim të dashur me të cilin kam ndarë jetën”, – thotë ajo.

Roza Anagnosti është e martuar me Dhimitër Anagnostin. Ata janë një ndër çiftet më simpatike të kinematografisë shqiptare. Roza ka luajtur në mënyrë fantastike në rolet e saj dhe është shumë pozitive.

 

Editor

Read Previous

Shqiptarja e Fast and Fourious: Pagen e një viti, e mora për një muaj

Read Next

Foto: Cekja filmohet me 3 gra të zhveshura: Ja çfarë më tha gruaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *