Misteri i aktorit Igli Zarka, la shtëpinë e Big Brother dhe reagon me kode

Igli Zarka ishte një ndër personazhet e Big Brother. Ai qëndroi pak ditë në shtëpi për shkak të një komplikacioni shëndetësor, por që askush nuk e kuptoi tamam se çfarë ishte.

Igli sipas situatave të para dukej se kishte probleme me apendesitin, por diçka e tillë nuk u vërtetua kurrë. Ai ka reaguar në faqen e tij të “Facebook” me një shkrim të 2017 që e rikthen në vëmendje.

“Dua t’i përgjigjem të ardhmes. Nuk kam frikë nga ty. Ti do vish dhe sido të vish, unë krahë hapur do të pres. Në mos qofsh e pastër kristal, e ndyrë nga koha, unë do të të pastroj.

“Ti i druhesh së shkuarës, pasi mendon se ajo infek toi të tashmen. E di… Unë, nuk kam frikë nga ty. Dikur pëshpërisja se të luash me fri kën, është si të luash me zjar rin.

“Sepse në zjarr u dogj Fenixi dhe rilindi përsëri nga hiri. Por mjaft folëm për të tashmen… Në qofsh fshehur, aty, në hapin tjetër që do hedh, unë do bëj kujdes mos të shkel.

“Sytë do i mbaj në tokë. Nëse si hije do vish, kujdesu të lutem pas meje të rrish, sepse unë do ndjek diellin. Kur të lindë e perëndojë…”, ka shkruar Igli në Facebook.

Editor

Read Previous

Katër vite nga largimi i Merkur Bozgos, karriera e tij mbresëlënëse

Read Next

E FUNDIT: Aksident i rëndë në Tiranë, aktori i njohur përfundon në spital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *