Foto: Ndrek Luca në shoqërinë e Ali Podrimjes, çfarë bënin së bashku me shkrimtarin

Një nga poetët e mirënjohur që ka jetuar në vitet e komunizmit është dhe Ali Podrimja. Krijimtarinë e këtij poeti nxënësit e mësojnë sot në shkolla, por pak dihet për jetën e tij private.

Në vitet 70-të poeti Ali Podrimja është fotografuar së bashku më aktorin e madh Ndrek Luca dhe aktoren Mimika Luca. Ashtu si shihet dhe nga foto shkrimtari dhe çifti i aktorëve kanë miqësi bashkë. Në foto ka dhe miq nga Kosova. La.Mi/Fjala.al

Editor

Read Previous

“Jam i lumtur me varfërinë time”, – aktori shqiptar flet troç

Read Next

Intervista me Bep Shiroken që zgjati 27 vjet, rrëfimi magjepës i tij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *