1. Home
  2. Aktore te rinj

Category: Aktore te rinj

Aktorja shqiptare në sheshxhirim me Sofia Loren, historia e veçantë

Aktorja shqiptare në sheshxhirim me Sofia Loren, historia e veçantë

Ndër shqiptarët që kanë ngritur lartë emrin e Shqipërisë është edhe Xhilda Lapardhaja vajza e re nga Berati, aktore shume e njohur teatri, filmi dhe reklamash në shtetin fqinj, Itali. Xhilda nuk është shumë e…

Read More
“Xhiruam me rrogat tona”, – regjisori Kumbaro tregon për filmin e tij

“Xhiruam me rrogat tona”, – regjisori Kumbaro tregon për filmin e tij

30 vite më parë mbahej radhë e madhe për të ndjekur premierën e tij, njerëzit shtynin njëri tjetrin e gati sa nuk thyen xhamat e kinemasë. “Vde kja e Kalit” ishte një revolucion i vertetë…

Read More
Tetë filmat shqiptarë që duhet t’i shohim të gjithë

Tetë filmat shqiptarë që duhet t’i shohim të gjithë

Në vitet ’90 prodhimi i filmave shqiptarë u ndal. Ashtu si edhe shumë gjëra të tjera, edhe filmat duhet të trajtoheshin tashmë jo thjesht dhe vetëm si një mjet politik. Gjithsesi, në dekadën e kaluar…

Read More
E pakrahasueshme për talentin dhe bukurinë! Bota e di për origjinën e saj shqiptare

E pakrahasueshme për talentin dhe bukurinë! Bota e di për origjinën e saj shqiptare

Irene Papas (Leleku), artistja e famshme greke, që interpretoi edhe krah aktorit tjetër të madh shqiptar, Bekim Fehmiut, e ka pohuar origjinën e saj të hershme, pikërisht në bisedat me “Uliksin” që vinte nga skaji…

Read More
Youth vaping epidemic crackdown coming efforts to run successful

Youth vaping epidemic crackdown coming efforts to run successful

Black farmers in the US’s South— faced with continued failure their efforts to run successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to blame for their inability to the produce crop yields and on…

Read More
They’re back! Kennedy much Darli LeCras named to return

They’re back! Kennedy much Darli LeCras named to return

Black farmers in the US’s South— faced with continued failure their efforts to run successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to blame for their inability to the produce crop yields and on…

Read More
Critical Secretart for Economic  points from epic security manifesto

Critical Secretart for Economic points from epic security manifesto

Black farmers in the US’s South— faced with continued failure their efforts to run successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to blame for their inability to the produce crop yields and on…

Read More
Man plans to ride out Hurricane Florence a ride Hurricane

Man plans to ride out Hurricane Florence a ride Hurricane

Black farmers in the US’s South— faced with continued failure their efforts to run successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to blame for their inability to the produce crop yields and on…

Read More
The most Mid-South Farm on Gin Show in them March

The most Mid-South Farm on Gin Show in them March

Black farmers in the US’s South— faced with continued failure their efforts to run successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to blame for their inability to the produce crop yields and on…

Read More
Netcix cuts integrated personal out the chill with an  trainer on

Netcix cuts integrated personal out the chill with an trainer on

Black farmers in the US’s South— faced with continued failure their efforts to run successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to blame for their inability to the produce crop yields and on…

Read More